Ingredienser: rismel*, amaranthmel* (29%) potetflakmel*, chiamel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415), salt rosmarinekstrakt*. *fra godkjent økologisk produksjon under 5 ppm
Ingredienser: rismel*, tapiokastivelse* (29,8%) potetflakmel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415), salt, rosmarinekstrakt*. * fra godkjent økologisk produksjon under 5 ppm.
Ingredienser: sorghummel (36,3%)*, brunrismel*, potetflakmel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415) rosmarinekstrakt*. * fra sertifisert økologisk produksjon under 5 ppm
Glutenfri kikerteknekkebrød bakemiks
Ingredienser: Ingredienser: Rismel*, kikertemel* (33,8%), potetflakmel*, gresskarkjerner*, fortykningsmiddel (xantangummi E 415), salt, rosmarinekstrakt*. * Fra sertifisert økologisk produksjon. Glutenfri under 5 ppm.
SLIK GJØR DU:
Tilsett 1/2 l vann
1 ss rapsolje
1/4 ts salt (eller etter behov)
Hell kikerte knekkebrødmiks i en bakebolle og bland med vann, olje og salt til alle melklumpene er borte og røren er jevn. Røren er lett å blande for hånd. Finn fram en ovnsplate og dekk til med bakepapir. Hell røren over og jevn den ut over hele platen så jevnt og tynt som mulig med en slikkepott.
Stek med viftefunksjon på 140 C i 10 minutter på midterste rille. Ta brettet ut og del opp platen i passe knekkebrød-ruter med en pizzarulle og sett brettet inn igjen i ovnen. Stek videre i 60 minutter. Ta brettet ut og snu knekkebrødene. Stek videre i 30 min.
Hvis de ikke er sprøe nok, stek litt lenger etter behov.
Til variasjon: Tilsett 50 g grovhakkede valnøtter
Ingredienser: glutenfri havregryn, tapiokamix (rismel, tapiokastivelse, potetflakmel, xhantamgum, salt, rosmarinekstrakt), solsikke, SESAM, linfrø, rapsolje, vann, himalayasalt.
Sprø glutenfri kjeks med kokosblomstsukker
Deilig økologisk glutenfri pepperkakedeig, klar til bruk.
«Glutenfritt under 5 ppm, for den mest sensitive cøliaker til den som tåler det meste, et glutenfritt tilbud for alle med cøliaki»
Du kan også gå direkte til varen på linkene ved hver vare.