Glutenfri pasta:

Glutenfri amarant pasta

Ingredienser: rismel*, amaranthmel* (29%) potetflakmel*, chiamel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415), salt rosmarinekstrakt*. *fra godkjent økologisk produksjon under 5 ppm 

250 g. Pris kr. 59,- 

Glutenfri tapioka pasta

Ingredienser: rismel*, tapiokastivelse* (29,8%) potetflakmel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415), salt, rosmarinekstrakt*. * fra godkjent økologisk produksjon under 5 ppm.

250 g. Pris kr. 59,- 

Glutenfri sorghum pasta

Ingredienser: sorghummel (36,3%)*, brunrismel*, potetflakmel*, fortykningsmiddel (xantangummi E415) rosmarinekstrakt*. * fra sertifisert økologisk produksjon under 5 ppm

250 g. Pris kr. 59,- 

Glutenfrie knekkebrød:

Glutenfri kikerteknekkebrød bakemiks

Ingredienser: Ingredienser: Rismel*, kikertemel* (33,8%), potetflakmel*, gresskarkjerner*, fortykningsmiddel (xantangummi E 415), salt, rosmarinekstrakt*. * Fra sertifisert økologisk produksjon. Glutenfri under 5 ppm. 

320 g. Nok til en bakeplate. Pris kr. 49,- 

SLIK GJØR DU:

Tilsett 1/2 l vann

1 ss rapsolje

1/4 ts salt (eller etter behov)

Hell kikerte knekkebrødmiks i en bakebolle og bland med vann, olje og salt  til alle melklumpene er borte og røren er jevn. Røren er lett å blande for hånd. Finn fram en ovnsplate og dekk til med bakepapir. Hell røren over og jevn den ut over hele platen så jevnt og tynt som mulig med en slikkepott.

Stek med viftefunksjon på 140 C i 10 minutter på midterste rille. Ta brettet ut og del opp platen i passe knekkebrød-ruter med en pizzarulle og sett brettet inn igjen i ovnen. Stek videre i 60 minutter. Ta brettet ut og snu knekkebrødene. Stek videre i 30 min.

Hvis de ikke er sprøe nok, stek litt lenger etter behov.

Til variasjon: Tilsett 50 g grovhakkede valnøtter

Glutenfritt knekkebrød

Ingredienser: glutenfri havregryn, tapiokamix (rismel, tapiokastivelse, potetflakmel, xhantamgum, salt, rosmarinekstrakt), solsikke, SESAM, linfrø, rapsolje, vann, himalayasalt.

6 pk á 150 g. Pris kr. 413, 89

Glutenfritt polarbrød

4 stk á 90 g. Pris kr. 39,-

Glutenfrie brød:

Glutenfrie sesongvarer:

Glutenfri kjeks nr.1

Sprø glutenfri kjeks med kokosblomstsukker

6 pk á 120 g. (sesongvare). Pris kr. 343, 40

Glutenfri pepperkakedeig

Deilig økologisk glutenfri pepperkakedeig, klar til bruk.

500 g. (sesongvare). Pris kr. 108, 86

^

«Glutenfritt under 5 ppm, for den mest sensitive cøliaker til den som tåler det meste, et glutenfritt tilbud for alle med cøliaki» 

Du får kjøpt varene fra vårt felles konsept i nettbutikken til Den Gode Baker:



Du kan også gå direkte til varen på linkene ved hver vare.